SOLDOUT MANAGEMENT

Olemme jyväskyläläinen livetapahtumiin keskittyvä management- ja tuotantoyhtiö.

Livemanagement

Uskomme että Suomessa on huippuartisteja, joiden täyttä potentiaalia ei ole vielä otettu käyttöön. Oikealla tavalla ja oikeassa paikassa artistin uraa voidaan kehittää vaikka kohti stadionkeikkaa.

Livemarkkinointi ja kiertueet

Tuotamme kiertueita ja teemme laajalti markkinointia livetapahtumiin ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat artistien ja yhtyeiden lisäksi muun muassa ohjelmatoimistot ja festivaalit.

Työmme keskiössä on tehokas markkinointi ja lipunmyynnin seuranta, jolla pystymme mittaamaan tarkasti paljonko yksittäisen lipun myymiseen menee rahaa. Osaamme ennustaa datan pohjalta lipunmyynnin kehittymistä sekä reagoida sen eri vaiheissa ketterästi.

Tavoitteenamme on myydä keikat loppuun aina mahdollisimman nopeasti.

Rererenssit

Olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia kiertueita aina pienemmistä ravintoloista keskisuuriin rokkiklubeihin ja tuhansien henkien tapahtuma-areenoille. Asiakkaitamme ovat muun muassa artistit ja yhtyeet sekä venuet ja tapahtumapaikat. Olemme tehneet ja teemme yhteistyötä myös laajasti Suomen johtavien ohjelmatoimistojen kanssa kuten Dex Viihde ja Piikkikasvi. Alla listattuna muutama case-esimerkki, joissa meillä on ollut merkittävä rooli kiertueiden onnistumisen kannalta.

Case: Vesterinen Yhtyeineen

LiveManagement, kiertuetuotanto & markkinointi

Olemme tuottaneet yhtyeelle useita kiertueita, joista suurin osa on ollut loppuunmyytyjä. Vastaamme nykyään myös bändin koko keikkamyynnistä.

Case: Rytmikorjaamo

Markkinointi

Seinäjoen tuhannen hengen klubipyhätön keikkojen markkinointi. Menestyksekäs yhteistyö jatkuu edelleen vuonna 2024.

Case: Jonna Tervomaa

Livemanagement,
Markkinointi &
Tiedotus

Jonna Tervomaan Suljettu Sydän -juhlakiertue keväällä ja syksyllä 2023. Kiertueiden markkinointi ja tiedotus.

Case: Jesse Kaikuranta

MArkkinointi & Tiedotus

Upeaäänisen tulkitsijan soolokiertueiden markkinointi ja tiedotus. Yhteensä 5 periodia kesästä 2022 lähtien sisältäen useita loppuunmyytyjä konsertteja.

Case: SARA – Veden äärelle 15v.

Livemanagement, MArkkinointi & Tiedotus

Veden äärelle 15v. -juhlakiertueen markkinointi ja tiedotus. Kiertue nosti vaihtoehtorockin pioneeribändin takaisin keskisuurten rokkiklubien bändiksi.