23.11.-23.11.

Vesterinen Yhtyeineen – Nokia Arena

Vesterinen Yhtyeineen valloittaa Tampereen Nokia Arenan marraskuussa

Valtaisaa suosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen päättää menestyksekkään Hetken ikuinen -kiertueensa suurkonserttiin Tampereen Nokia Arenalla lauantaina 23. marraskuuta. Konsertissa kymmenhenkinen yhtye saa tukea jousiorkesterista, puhaltajista ja taustalaulajista, joiden myötä lavalla tullaan näkemään yhteensä 25 soittajaa. Yhtye jää Nokia Arenan konsertin jälkeen keikkatauolle valmistelemaan seuraavaa albumiaan.
”Tuntuu aivan valtavan hienolta päästä päättämään uramme tähän mennessä komein kiertue Tampereen upealle Nokia Arenalle. Luvassa on varmasti tunteita laidasta laitaan kun yhtyeemme orgaanista sointia lisäävät jouset ja puhaltajat. Iso musiikki saa arvoisensa kehyksen ja Hetken ikuinen -kiertue arvoisensa päätöksen”, Tero Vesterinen hehkuttaa konserttia.
Bändin hurja suosio Suomen musiikkitaivaan huipulla sementoitui viimeistään maaliskuussa 2023 ilmestyneen Hetken ikuinen -albumin myötä. Levy sisältää upean nimibiisin lisäksi vuoden iskelmällä palkitun, valtavaksi radiohitiksi nousseen Kohti sydänpeltoja sekä tuoreen singlen Ilman mua, joka on keikkunut Suomen virallisella radiolistalla jo toistakymmentä viikkoa. Levyn kiertue on ollut menestys ja yhtyeen lähes kaikki keikat ovat olleet hyvissä ajoin ennakkoon loppuunmyytyjä.
Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut urallaan kahdeksan albumia, yhden kokoelman ja yhden livelevyn. Bändin tunnetuimpia hittejä ovat jo mainittujen kappaleiden lisäksi Tummilla teillä, Kolme hyvää vinkkiä, Kukaan ei koskaan ja Onnellinen mies.
Nokia Arenan suurkonsertin lipunmyynti alkaa maanantaina 29.1. klo 9.00 osoitteessa lippu.fi/vesterinen-nokia-arena
Liput alk. 49,90€.

Yhteistyössä: Soldout Management, Extra Large Music ja Iskelmä.

Keikat

23.11.
Nokia Arena, Tampere