Rekry: Markkinointiassistentti

Kiinnostaako työ livemusiikin ja markkinoinnin parissa?

Etsimme markkinointiassistenttia täysipäiväiseen työsuhteeseen vahvistamaan Soldout Managementin upeaa tiimiä Jyväskylän toimistolle. Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinoinnin sekä viestinnän toimenpiteitä kotimaisten artistien kiertueille. Työssä syvennyt kiertueiden lipunmyyntiin tähtäävän markkinoinnin tehtäviin, joita ovat mm. sisällöntuotanto monipuolisesti eri kanavissa, mainosmateriaalien ja graafisen ilmeen luominen sekä tiedottaminen. 

Haemme joukkuepelaajaa, joka osaa työskennellä myös itseohjautuvasti ja on kiinnostunut suomalaisesta livemusiikkialasta.

Markkinointassistentilta odotamme
– Ymmärrystä digimarkkinoinnista ja sosiaalisen median alustoista (Metan markkinointityökalun osaaminen katsotaan erityisenä etuna)
– Adoben Photoshop -kuvankäsittelyohjelman hallitsemista
– Itseohjautuvuutta ja paineensietokykyä
– Erinomaista suomen kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi, mikäli osaat leikata lyhyitä mainosvideoita (esim. Final Cut Pro, Adoben ohjelmat, CapCut) somekäyttöön valmiin materiaalin pohjalta.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti Jyväskylän toimistolla osoitteessa Kauppakatu 16.

Lisätietoja työstä ja Soldout Managementista:
Aku Oikari
aku@soldoutmanagement.fi
050 410 7150 (Soittoajat: ma 17.6. klo 9-10, Ti 18.6. klo 14-15, Ke 19.6. klo 9-10)

Työ alkaa 9.9.2024 ja koeaika on 6kk. Vapaamuotoiset hakemukset, CV ja palkkatoive 23.6. mennessä osoitteeseen rekry@soldoutmanagement.fi.

Haastattelut järjestetään 7.-8.8.2024.