Pete Andersen tuotantojohtajaksi

NIMITYSUUTISIA: Pete Andersen on nimitetty Soldout Managementin tuotantojohtajaksi. Tervetuloa taloon! 🤝

Soldoutin toiminta ja kasvu on edennyt suunnitelman mukaisesti ja tähän kuuluu tietenkin myös vahva osaaminen tuotantotekniikan saralla. Pete on erittäin hyvä lisäys tiimiimme ja tuo mukanaan vankkaa ammattitaitoa ja osaamista niin kiertueiden teknisen toteutuksen kuin järjestelmien hallinnankin puolelle.

”On ollut todella upeaa aloittaa Soldoutilla tuotantotehtävissä huippuporukassa. Tässä tehtävässä pääsee oivallisesti hyödyntämään vuodesta 1995 alkaen sivutoimen muodossa kertynyttä kokemusta tapahtumatekniikan ja -tuotantojen maailmasta. Tähän kun yhdistetään insinöörilähtöinen ajattelutapa niin ollaan niin sanotusti omien vahvuusalueiden ja mielenkiintojen keskiössä.

Odotan innolla mitä kaikkea tässä vielä vastaan tuleekaan – meillä on päällä paljon erilaisia kehityshankkeita, joilla edesautetaan artistien urakehitystä, tehdään laadukkaampia tuotantoja ja ennen kaikkea tuotetaan elämyksiä lipunostajille”, Pete kommentoi.