Vesterinen Yhtyeineen jatkaa Hetken ikuinen -kiertuettaan vielä keväällä 2024

Vesterinen Yhtyeineen jatkaa loppuunmyytyjen Hetken ikuinen -konserttien sarjaa vielä keväällä 2024. htyeen hurja suosio Suomen musiikkitaivaan huipulla sementoitui viimeistään maaliskuussa 2023 ilmestyneen Hetken ikuinen -albumin myötä. Levy sisältää upean nimibiisin lisäksi valtavaksi radiohitiksi nousseen Kohti sydänpeltoja sekä tuoreen singlen Ilman mua, joka on vahvassa nousussa Suomen virallisella radiolistalla. Levyn kiertue on ollut menestys ja kymmenhenkisen yhtyeen lähes kaikki keikat ovat olleet hyvissä ajoin ennakkoon loppuunmyytyjä.

”On mahtavaa jatkaa yhtyeemme tähän mennessä komeinta kiertuetta keväällä 24. Soitonnälkä on kyltymätön ja se ei tyydyty kuin soittamalla lisää ja sukeltamalla musiikkiin yhdessä laulujemme ystävien kanssa. Nähdään keikoilla”, Tero Vesterinen kommentoi kevään keikkoja.

Kiertue on kokonaan Soldout Managementin tuottama. Katso paikkakunnat ja

Lisätiedot ja haastattelut
Aku Oikari
Soldout Management
0504107150
aku (ä) soldoutmanagement.fi