Jonna Tervomaan juhlakiertue jatkuu

Vuodesta 1983 suomalaisten kansallisessa alitajunnassa musisoinut Jonna Tervomaa ilmestyi keväällä yleisön eteen pitkästä aikaa kitaravetoisen kokoonpanon kanssa. Jonna Tervomaan Suljettu Sydän -kiertueella juhlittiin artistin 50-vuotissyntymäpäivää, 25-vuotista laulunkirjoittajan uraa ja aikuisiän debyyttialbumia (Jonna Tervomaa, 1998) sekä 40 vuotta kestänyttä julkista laulajan uraa (Syksyn sävel, 1983). Juhlavuosien juhlavuosi ei ole pitänyt sisällään pelkkää nostalgiaa, sillä Tervomaa kirjoittaa parhaillaan uutta musiikkia, josta on saatu jo esimakua Auringon eteen -singlen muodossa.

Juhlavuosien juhlavuosi huipentuu loppuvuodesta, kun Tervomaa jatkaa kiertuettaan vielä kuuden keikan verran. Jonna Tervomaan Suljettu Sydän raikaa Tuusulassa, Porvoossa, Savonlinnassa, Espoossa, Tampereella ja Helsingissä.

  • 27.10. Tuusula, Krapin paja
  • 04.11. Porvoo, Taidetehdas
  • 18.11. Savonlinna, House of Olaf
  • 24.11. Espoo, Sellosali
  • 01.12. Tampere, Yo-talo
  • 05.12. Helsinki, Korjaamo

Lisätiedot ja haastattelut
Aku Oikari
Soldout Management
0504107150
aku@soldoutmanagement.fi